Kukulla Fanette

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Kukulla Fanette, kukull e butë me kokë të kuqe të butë të quajtur Fanette. Një gjë shumë e vogël, nën fustanin e saj me nenexhik dhe rrush pa ngjyrën e kuqe, ajo fsheh një petk të trëndafilit të kuq, lulëzimet e gjelbërta bruz dhe triko. Ajo vjen në një çantë kanavacë me emrin e saj.

Mosha +18 muajsh

12,700 L

2 stok

Kukulla Fanette, kukull e butë me kokë të kuqe të butë të quajtur Fanette. Një gjë shumë e vogël, nën fustanin e saj me nenexhik dhe rrush pa ngjyrën e kuqe, ajo fsheh një petk të trëndafilit të kuq, lulëzimet e gjelbërta bruz dhe triko. Ajo vjen në një çantë kanavacë me emrin e saj.

Mosha +18 muajsh

SKU: 3575677105046 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close