Kukulla hije

Moulin Roty
Availability:

7 stok


Kukulla hije me një temë super heroi. Ato ndihmojnë në zhvillimin e imagjinatës së fëmijës suaj dhe krijimin e momenteve të veçanta. Qese me 11 artikuj të ndryshëm me një kuti prezantimi dhe 2 figura demonstruese për të shpikur tregimet më të mahnitshme. Të përshtatshme për moshë +18 muajsh.

3,000 L

7 stok

Kukulla hije me një temë super heroi. Ato ndihmojnë në zhvillimin e imagjinatës së fëmijës suaj dhe krijimin e momenteve të veçanta. Qese me 11 artikuj të ndryshëm me një kuti prezantimi dhe 2 figura demonstruese për të shpikur tregimet më të mahnitshme. Të përshtatshme për moshë +18 muajsh.

SKU: 3575677110910 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close