Kukulla Jeanne

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Kukulla Jeanne vjen në një çantë të bukur prej liri me emrin e saj të qëndisur dhe e prerë me një pëlhurë që përputhet me veshjen e saj. Me rrobat e tyre me ngjyra të ndritshme dhe flokët e egër, pesë zonjat e Coquette – Adèle, Fanette, Jeanne, Louison dhe Marinette veshin të gjitha veshje me printime të ndryshme me lule ndërsa tre kukullat e bebeve – Camille, Manon dhe Margotte – veshin ngjyra më të nënshtruara dhe mbulesa të lezetshme pak. Les Coquettes janë kukulla të përsosura për tu veshur dhe për të marrë kudo.

Karakteristikat:

  • Masa 36 cm
  • Lahet ne 30 grade, cikel i leshit.

9,500 L

1 stok

Kukulla Jeanne vjen në një çantë të bukur prej liri me emrin e saj të qëndisur dhe e prerë me një pëlhurë që përputhet me veshjen e saj. Me rrobat e tyre me ngjyra të ndritshme dhe flokët e egër, pesë zonjat e Coquette – Adèle, Fanette, Jeanne, Louison dhe Marinette veshin të gjitha veshje me printime të ndryshme me lule ndërsa tre kukullat e bebeve – Camille, Manon dhe Margotte – veshin ngjyra më të nënshtruara dhe mbulesa të lezetshme pak. Les Coquettes janë kukulla të përsosura për tu veshur dhe  për të marrë kudo.

Karakteristikat:

  • Masa 36 cm
  • Lahet ne 30 grade, cikel i leshit.
Marka

SHPORTA NË BEE

close