Sold out!

Kukulla Jenna

Melissa & Doug
Availability:

S’ka stok


Kukulla Jenna | Jenna është një kukull e sapo lindur dhe e bukur për fëmijë. Vogëlushët do ta adhurijnë bukurinë e saj  dhe trupin e butë. Ajo ka flokë plastikë dhe një veshje që mund të hiqet. Sytë e saj janë blu e hapur, dhe ajo mund të thith gishtin e madh ose biberonin e saj.

4,500 L

Sold out!

Kukulla Jenna | Jenna është një kukull e sapo lindur dhe e bukur për fëmijë. Vogëlushët do ta adhurijnë bukurinë e saj  dhe trupin e butë. Ajo ka flokë plastikë dhe një veshje që mund të hiqet. Sytë e saj janë blu e hapur, dhe ajo mund të thith gishtin e madh ose biberonin e saj.

SKU: 000772148818 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close