,

Kukulla Julius

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Kukulla Julius | Rrëshqisni dorën brenda kukullës dhe jeni gati për shfaqjen! E butë, ideale për të luajtur, treguar histori dhe për të mahnitur të vegjlit! Kukullat La Grande Famille janë një fis personazhesh të gjithë aq të ëmbël dhe të gjallë sa njëri-tjetri!

Karakteristikat:

  • Dimensioni: 25 cm
  • Mosha +0 muajsh

4,600 L

1 stok

Kukulla Julius | Rrëshqisni dorën brenda kukullës dhe jeni gati për shfaqjen! E butë, ideale për të luajtur, treguar histori dhe për të mahnitur të vegjlit! Kukullat La Grande Famille janë një fis personazhesh të gjithë aq të ëmbël dhe të gjallë sa njëri-tjetri!

Karakteristikat:

  • Dimensioni: 25 cm
  • Mosha +0 muajsh
Marka

SHPORTA NË BEE

close