Kukulla Louison

Moulin Roty
Availability:

4 stok


Kukulla Louison e vogël e butë me flokë kafe të butë të quajtur Louison. Një gjë shumë e vogël, nën pikat e saj të kuqe të gjelbërta të shtypura me fustan me ngjyrë, ajo fsheh një nenexhik me lule dhe petkë të kuq dhe turshi bruz. Ajo vjen në një kanavacë me emrin e saj. E përshtatshme për moshën +12 muajsh

5,500 L

4 stok

Kukulla Louison e vogël e butë me flokë kafe të butë të quajtur Louison. Një gjë shumë e vogël, nën pikat e saj të kuqe të gjelbërta të shtypura me fustan me ngjyrë, ajo fsheh një nenexhik me lule dhe petkë të kuq dhe turshi bruz. Ajo vjen në një kanavacë me emrin e saj. E përshtatshme për moshën +12 muajsh

SKU: 3575677105060 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close