Kukulla Pantera

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Kukulla Pantera, e egër dhe me një humor të mirë, ajo bredh në qytet dhe shijon jetën e saj. Ju mund ta shihni atë, janë të lezetshme dhe speciale! Një dhuratë shumë e lezetshme për fëmijët, të cilët mezi i presin këto dhurata.

Çfarë duhet të dini:

  • Larja në një cikël delikate
  • Lartësia e përafërt: 53 cm

7,200 L

2 stok

Kukulla Pantera, e egër dhe me një humor të mirë, ajo bredh në qytet dhe shijon jetën e saj. Ju mund ta shihni atë,  janë të lezetshme dhe speciale! Një dhuratë shumë e lezetshme për fëmijët, të cilët mezi i presin këto dhurata.

Çfarë duhet të dini:

  •  Larja në një cikël delikate
  • Lartësia e përafërt: 53 cm
SKU: 3575676427514 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close