,

Kukulla Stella

Baby Stella
Availability:

2 stok


Kukulla Stella, një kukull e përsosur dhe e butë për të frymëzuar të luajë rol krijues tek të vegjlit. Kukullat Stella kanë gishtërinjtë e gjallë, kopsat e barkut dhe tumat e plasura. Veshje të lëvizshme, pelenë dhe biberon magnetik.

Karakteristikat:

  • Për moshat: +12 muajshe

6,800 L

2 stok

Kukulla Stella, një kukull e përsosur dhe e butë për të frymëzuar të luajë rol krijues tek të vegjlit. Kukullat Stella kanë gishtërinjtë e gjallë, kopsat e barkut dhe tumat e plasura. Veshje të lëvizshme, pelenë dhe biberon magnetik.

Karakteristikat:

  • Për moshat: +12 muajshe
Marka

SHPORTA NË BEE

close