,

Kukulla Stella

Baby Stella
Availability:

3 stok


Kukulla Stella është një kukull bebe e butë 12 inç dhe vjen me një biberon që i bashkëngjitet magnetikisht në gojë. Kukulla e foshnjës ka një pelenë që mund të hiqet dhe veshje me mbyllje të ngjashme me Velcro për të vegjlit për të praktikuar veshjen e foshnjës.

Karakteristikat:

  • Mosha: +12 muajsh
  • Masat 2.5 x 4 x 12 cm
  • Masat kutia 6.4 X 10.2 X 30.5 cm
  • Lani vetëm sipërfaqen

4,500 L

3 stok

Kukulla Stella është një kukull bebe e butë  12 inç dhe vjen me një biberon që i bashkëngjitet magnetikisht në gojë. Kukulla e foshnjës ka një pelenë që mund të hiqet dhe veshje me mbyllje të ngjashme me Velcro për të vegjlit për të praktikuar veshjen e foshnjës.

Karakteristikat:

  • Mosha: +12 muajsh
  • Masat 2.5  x 4  x 12 cm
  • Masat kutia 6.4 X 10.2 X 30.5 cm
  • Lani vetëm sipërfaqen
Marka

SHPORTA NË BEE

close