,

Kukulla Stella

Baby Stella
Availability:

2 stok


Kukulla Stella është një kukull bebe e butë dhe e përkëdhelur, e cila vjen me një biberon që i bashkëngjitet magnetikisht në gojë. Kukulla e foshnjës ka një pelenë e cila hiqet, shampoo-n e saj, rosakun dhe veshje me mbyllje të ngjashme me Velcro për të vegjlit për të praktikuar veshjen e foshnjës

Karakteristikat:

  • Mosha +12 muajsh
  • Lani vetëm sipërfaqen

7,200 L

2 stok

Kukulla Stella është një kukull bebe e butë dhe e përkëdhelur, e cila vjen me një biberon që i bashkëngjitet magnetikisht në gojë. Kukulla e foshnjës ka një pelenë e cila hiqet, shampoo-n e saj, rosakun dhe veshje me mbyllje të ngjashme me Velcro për të vegjlit për të praktikuar veshjen e foshnjës

Karakteristikat:

  • Mosha +12 muajsh
  • Lani vetëm sipërfaqen
Marka

SHPORTA NË BEE

close