,

Kukulla Stella

Baby Stella
Availability:

4 stok


Kukulla Stella e veshur me fanellë dhe është një kukull perfekte për fëmijë për moshat +1 vjeç. Përfshin një kukull bebe ultra të butë 30 cm me tipare të lezetshme të qëndisura të fytyrës dhe një tufë të butë të flokëve të gëzofit. Me veshje e cila hiqet dhe biberoni magnetik inkurajojnë luajtjen e roleve në ato të vogla.

Karakteristikat:

  • Madhësia: 6,5 x 10,2 x 30 cm
  • Mosha: +1 vjeç

 

5,400 L

4 stok

Kukulla Stella e veshur me fanellë dhe është një kukull  perfekte për fëmijë për moshat +1 vjeç. Përfshin një kukull bebe ultra të butë 30 cm me tipare të lezetshme të qëndisura të fytyrës dhe një tufë të butë të flokëve të gëzofit. Me veshje e cila hiqet dhe biberoni magnetik inkurajojnë luajtjen e roleve në ato të vogla.

Karakteristikat:

  • Madhësia: 6,5 x 10,2 x 30 cm
  • Mosha: +1 vjeç

 

SKU: 11964487172 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close