,

Kukulla Stella

Baby Stella
Availability:

3 stok


Kukulla Stella, një kukull bebe ultra të butë, me tipare të lezetshme të fytyrës, të qëndisura dhe me një tufë të butë flokësh bashkë me një biberon që bashkëngjitet me magnetizëm. E veshur me një ngjyre të bardhë me saten gati për festa.

Karakteristikat:

  • Lani vetëm sipërfaqen
  • Mosha: +1 vjeç

 

5,400 L

3 stok

Kukulla Stella, një kukull bebe ultra të butë, me tipare të lezetshme të fytyrës, të qëndisura dhe me një tufë të butë flokësh bashkë me një biberon që bashkëngjitet me magnetizëm. E veshur me një ngjyre të bardhë me saten gati për festa.

Karakteristikat:

  • Lani vetëm sipërfaqen
  • Mosha: +1 vjeç

 

SKU: 11964482481 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close