,

Kukulla Stella

Baby Stella
Availability:

3 stok


Kukulla Stella, një kukull e përsosur dhe e butë për të frymëzuar të luajë rol krijues tek të vegjlit. Kukullat Stella kanë gishtërinjtë e gjallë, kopsat e barkut dhe tumat e plasura. Veshje të lëvizshme, pelenë dhe biberon magnetik.

Karakteristikat:

  • Për moshat: +12 muajshe

6,500 L

3 stok

SHPORTA NË BEE

close