Sold out!
,

Kukulla Teo

EurekaKids
Availability:

S’ka stok


Kukulla Teo është një kukull e bukur, me një fytyrë të bukur, të qeshur dhe sy të bukur, e cili dëshiron të kalojë një kohë të shkëlqyeshme me të vegjlit në shtëpi. Teo ka veshur një T-shirt gri të zbukuruar me yje dhe pantallona të shkurtra. Të luani me lodra simuluese është thelbësore për të zhvilluar kreativitet, imagjinatë dhe aftësi komunikuese apo sociale.

Karakteristikat:

  • Përfshin kukullën Teo dhe veshjet
  • Veshjet e kukullës mund të hiqen përmes kopsës së saj të pasme, është 100% pambuk dhe makina që lahet në 30º
  • Mosha: +18 muajshe

2,300 L

Sold out!

Kukulla Teo është një kukull e bukur, me një fytyrë të bukur, të qeshur dhe sy të bukur, e cili dëshiron të kalojë një kohë të shkëlqyeshme me të vegjlit në shtëpi. Teo ka veshur një T-shirt gri të zbukuruar me yje dhe pantallona të shkurtra. Të luani me lodra simuluese është thelbësore për të zhvilluar kreativitet, imagjinatë dhe aftësi komunikuese apo sociale.

Karakteristikat:

  • Përfshin kukullën Teo dhe veshjet
  • Veshjet e kukullës mund të hiqen përmes kopsës së saj të pasme, është 100% pambuk dhe makina që lahet në 30º
  • Mosha: +18 muajshe
Marka

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close