Sold out!
,

Kukulla Zoe

EurekaKids
Availability:

S’ka stok


Kukulla Zoe është një kukull e bukur, me një fytyrë të bukur dhe sy blu, e cili dëshiron të kalojë një kohë të shkëlqyeshme me të vegjlit në shtëpi. Të luani me lodra simuluese është thelbësore për të zhvilluar kreativitet, imagjinatë dhe aftësi komunikuese apo sociale.

Karakteristikat:

  • Përfshin kukullën Zoe dhe veshjet e saj
  • Veshjet e kukullës mund të hiqen përmes kopsës së saj të pasme, është 100% pambuk dhe makina që lahet në 30º
  • Përmasat: 24 cm (gjatesi)
  • Mosha: +18 muajshe

2,300 L

Sold out!

Kukulla Zoe është një kukull e bukur, me një fytyrë të bukur dhe sy blu, e cili dëshiron të kalojë një kohë të shkëlqyeshme me të vegjlit në shtëpi. Të luani me lodra simuluese është thelbësore për të zhvilluar kreativitet, imagjinatë dhe aftësi komunikuese apo sociale.

Karakteristikat:

  • Përfshin kukullën Zoe dhe veshjet e saj
  • Veshjet e kukullës mund të hiqen përmes kopsës së saj të pasme, është 100% pambuk dhe makina që lahet në 30º
  • Përmasat: 24 cm (gjatesi)
  • Mosha: +18 muajshe
Marka

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close