,

Kullë ekuilibri

EurekaKids
Availability:

7 stok


Kullë ekuilibri argëtuese. Fëmijët duhet të heqin sa më shumë blloqe të jetë e mundur pa e rrëzuar kullën poshtë. Lojtari që nuk është eleminuar dhe ka numrin më të madh të pjesëve do të shpallet fituesi. Është ideale për promovimin e aftësive shoqërore dhe zhvillimin e aftësive të shkëlqyera praktike.

Karakteristikat:

  • Përfshin 54 blloqe me 6 ngjyra (9 copë për ngjyra), 1 vdes me pika me ngjyra, 1 karton për të vendosur pjesët dhe udhëzimet e lojës.
  • Paketimi: 30.2cm (Lartësia) x 7.7cm (Gjerësia) x 7.7cm (Gjatësia)
  • Mosha: + 3 vjeç.

2,300 L

7 stok

Kullë ekuilibri argëtuese. Fëmijët duhet të heqin sa më shumë blloqe të jetë e mundur pa e rrëzuar kullën poshtë. Lojtari që nuk është eleminuar dhe ka numrin më të madh të pjesëve do të shpallet fituesi. Është ideale për promovimin e aftësive shoqërore dhe zhvillimin e aftësive të shkëlqyera praktike.

Karakteristikat:

  • Përfshin 54 blloqe me 6 ngjyra (9 copë për ngjyra), 1 vdes me pika me ngjyra, 1 karton për të vendosur pjesët dhe udhëzimet e lojës.
  • Paketimi: 30.2cm (Lartësia) x 7.7cm (Gjerësia) x 7.7cm (Gjatësia)
  • Mosha: + 3 vjeç.
SKU: 8435404815585 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close