,

Kush është kush 2 në 1!

EurekaKids
Availability:

6 stok


Kush është kush 2 në 1! Kjo lojë strategjike përmban një bord të kthyeshëm dhe për këtë arsye dy herë më shumë argëtim! Fëmijët do të kenë dy mundësi për të luajtur me kafshën ose personin që kundërshtari i tyre ka zgjedhur.

Karakteristikat:

 • Bordi i kartonit.
 • 2 mundësi për të luajtur: kafshë dhe njerëz.
 • Përfshinë 48 karta dhe 48 afishe të ripozicionueshme.
 • Përfshinë një shënues për të shënuar karakteret e hequra.
 • Baza e kartonit është e mbuluar me një film të fshirë, në mënyrë që të mos ngjyroset kartoni.
 • Numri i lojtarëve: 2

4,500 L

6 stok

Kush është kush 2 në 1! Kjo lojë strategjike përmban një bord të kthyeshëm dhe për këtë arsye dy herë më shumë argëtim! Fëmijët do të kenë dy mundësi për të luajtur me  kafshën ose personin që kundërshtari i tyre ka zgjedhur.

Karakteristikat:

 • Bordi i kartonit.
 • 2 mundësi për të luajtur: kafshë dhe njerëz.
 • Përfshinë 48 karta dhe 48 afishe të ripozicionueshme.
 • Përfshinë një shënues për të shënuar karakteret e hequra.
 • Baza e kartonit është e mbuluar me një film të fshirë, në mënyrë që të mos ngjyroset kartoni.
 • Numri i lojtarëve: 2
SKU: 8435404814762 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+5 vjeç

SHPORTA NË BEE

close