,

Kuti me formim

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Kuti me formim prej druri të ilustruar me personazhet e Popipop dhe objektet e tyre të përditshme në stilin e librave të figurave. Gjithashtu me 5 forma që duhen prerë nëpër majën e rrëshqitjes dhe më pas të rikuperohen. Lojë për të zhvilluar shkathtësi dhe për të mësuar ngjyrat dhe format. Mosha e përshtatshme +12 muajsh.

4,600 L

1 stok

Kuti me formim prej druri të ilustruar me personazhet e Popipop dhe objektet e tyre të përditshme në stilin e librave të figurave. Gjithashtu me 5 forma që duhen prerë nëpër majën e rrëshqitjes dhe më pas të rikuperohen. Lojë për të zhvilluar shkathtësi dhe për të mësuar ngjyrat dhe format. Mosha e përshtatshme +12 muajsh.

SKU: 3575676613061 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close