, , ,

Kuti me ngjyra (e madhe)

Djeco
Availability:

33 stok


Kuti me ngjyra e madhe, e cila përmban gjithçka që ju nevojitet fëmijëve tuaj për të ngjyrosur, vizatuar dhe pikturuar. E gjitha vjen në një valixhe të bukur me një ilustrim shumë të veçantë që ju mund ta ngjyrosni dhe personalizoni sipas dëshirës. Përmban 80 aksesorë, ngjyrosësh dhe lapsa në një mori materialesh dhe ngjyrash për të gjithë fëmijët nga mosha +6 vjeç. Gjithashtu është praktike për tu mbajtur falë dorezës së saj.

Përmban:

 • 14 pastela
 • 18 lapsa me ngjyra
 • 8 tableta me ngjyra uji
 • 16 shënues
 • 18 bojra dhjami
 • 2 lapsa
 • 2 furça
 • 1 mprehës lapsash
 • 1 gomë

Karakteristikat:

 • Kuti ngjyrash për femijë
 • Ana vizuale e kutisë mund të personalizohet
 • Përmban të gjithë aksesorët e nevojshëm për ngjyrosje dhe vizatim
 • E përshtatshme për shkollën për moshën +6 vjeç
 • Ide e veçantë për dhuratë

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 36.5 x 26 x 4 cm
 • Përmban 80 aksesorë, ngjyrosësh dhe lapsa

5,300 L

33 stok

Kuti me ngjyra e madhe, e cila përmban gjithçka që ju nevojitet fëmijëve tuaj për të ngjyrosur, vizatuar dhe pikturuar. E gjitha vjen në një valixhe të bukur me një ilustrim shumë të veçantë që ju mund ta ngjyrosni dhe personalizoni sipas dëshirës. Përmban 80 aksesorë, ngjyrosësh dhe lapsa në një mori materialesh dhe ngjyrash për të gjithë fëmijët nga mosha +6 vjeç. Gjithashtu është praktike për tu mbajtur falë dorezës së saj.

Përmban:

 • 14 pastela
 • 18 lapsa me ngjyra
 • 8 tableta me ngjyra uji
 • 16 shënues
 • 18 bojra dhjami
 • 2 lapsa
 • 2 furça
 • 1 mprehës lapsash
 • 1 gomë

Karakteristikat:

 • Kuti ngjyrash për femijë
 • Ana vizuale e kutisë mund të personalizohet
 • Përmban të gjithë aksesorët e nevojshëm për ngjyrosje dhe vizatim
 • E përshtatshme për shkollën për moshën +6 vjeç
 • Ide e veçantë për dhuratë

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 36.5 x 26 x 4 cm
 • Përmban 80 aksesorë, ngjyrosësh dhe lapsa
Marka

Mosha

+6 vjeç

Gjinia

Uniseks

SHPORTA NË BEE

close