, , ,

Kuti me ngjyra për më të vegjlit

Djeco
Availability:

66 stok


Kuti me ngjyra për më të vegjlit, e cila përmban gjithçka që ju nevojitet fëmijëve tuaj për të ngjyrosur, vizatuar dhe pikturuar. E gjitha vjen në një valixhe të bukur me një ilustrim shumë të veçantë që ju mund ta ngjyrosni dhe personalizoni sipas dëshirës. Përmban 22 aksesorë,  ngjyrosësh dhe lapsa  për të gjithë fëmijët nga mosha 3- 6 vjeç, por është e rekomandueshme edhe për fëmijët e moshës +18 muajsh.

Përmban:

 • 8 lapsa me ngjyra
 • 6 lapsa pastel
 • 8 shënues

Karakteristikat:

 • Kuti ngjyrash për femijë
 • Ana vizuale e kutisë mund të personalizohet
 • Përmban të gjithë aksesorët e nevojshëm për ngjyrosje dhe vizatim
 • E përshtatshme për shkollën për moshën 3-6 vjeç
 • Ide e veçantë për dhuratë

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 20.5 x 26 x 4 cm
 • Përmban 22  aksesorë,  ngjyrosësh dhe lapsa

3,600 L

66 stok

Kuti me ngjyra për më të vegjlit, e cila përmban gjithçka që ju nevojitet fëmijëve tuaj për të ngjyrosur, vizatuar dhe pikturuar. E gjitha vjen në një valixhe të bukur me një ilustrim shumë të veçantë që ju mund ta ngjyrosni dhe personalizoni sipas dëshirës. Përmban 22 aksesorë,  ngjyrosësh dhe lapsa  për të gjithë fëmijët nga mosha 3- 6 vjeç, por është e rekomandueshme edhe për fëmijët e moshës +18 muajsh.

Përmban:

 • 8 lapsa me ngjyra
 • 6 lapsa pastel
 • 8 shënues

Karakteristikat:

 • Kuti ngjyrash për femijë
 • Ana vizuale e kutisë mund të personalizohet
 • Përmban të gjithë aksesorët e nevojshëm për ngjyrosje dhe vizatim
 • E përshtatshme për shkollën për moshën 3-6 vjeç
 • Ide e veçantë për dhuratë

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 20.5 x 26 x 4 cm
 • Përmban 22  aksesorë,  ngjyrosësh dhe lapsa
Marka

Mosha

3- 6 vjeç

Gjinia

Uniseks

SHPORTA NË BEE

close