, ,

Kuti ngjyrash (24 copë)

Djeco
Availability:

12 stok


Zbuloni kutinë e Djeco me 24 lapsa me bojëra uji për të krijuar vizatime perfekte, lapsa shumë të pigmentuar me një plumb të butë. Thjesht duhet të ngjyrosni dhe më pas të aplikoni pak ujë me një furçë për të harmonizuar ngjyrën, për vizatime me efekte befasuese.

Karakteristikat:

  • Rrit imagjinatën dhe aftësinë krijuese
  • Rrit aftësitë praktike
  • Mosha e përshtatshme 6 vjeç

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 20 x 18 x 1 cm

1,600 L

12 stok

Zbuloni kutinë e Djeco me 24 lapsa me bojëra uji për të krijuar vizatime perfekte, lapsa shumë të pigmentuar me një plumb të butë. Thjesht duhet të ngjyrosni dhe më pas të aplikoni pak ujë me një furçë për të harmonizuar ngjyrën, për vizatime me efekte befasuese.

Karakteristikat:

  • Rrit imagjinatën dhe aftësinë krijuese
  • Rrit aftësitë praktike
  • Mosha e përshtatshme 6 vjeç

Të dhëna teknike:

  • Përmasat: 20 x 18 x 1 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close