, ,

Kuti organizuese- Tigri

3 Sprouts
Availability:

2 stok


Kuti organizuese me figurën e tigrit, e cila është ideale për dhomën e gjumit të fëmijëve dhe shërben për të ruajtur në mënyrë sa më të rregullt lodrat ose rrobat. Kutia ka anët e përforcuara me karton, që e ndihmojnë të ketë një formë të rregullt edhe kur është bosh.

Karakteristikat:

  • Bërë për t’iu përshtatur pothuajse të gjitha njësive të rafteve me hapësira kubike
  • Ju ndihmon të mbani të organizuar shumë aksesorë për fëmijë
  • Përmasat e kutisë lejojnë pështatjen pothuajse kudo

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 33 x 33 x 33 cm
  • Materiali: 100% poliestër

2,800 L

2 stok

Kuti organizuese me figurën e tigrit, e cila është ideale për dhomën e gjumit të fëmijëve dhe shërben për të ruajtur në mënyrë sa më të rregullt lodrat ose rrobat. Kutia ka anët e përforcuara me karton, që e ndihmojnë të ketë një formë të rregullt edhe kur është bosh.

Karakteristikat:

  • Bërë për t’iu përshtatur pothuajse të gjitha njësive të rafteve me hapësira kubike
  • Ju ndihmon të mbani të organizuar shumë aksesorë për fëmijë
  • Përmasat e kutisë lejojnë pështatjen pothuajse kudo

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 33 x 33 x 33 cm
  • Materiali: 100% poliestër
Marka

SHPORTA NË BEE

close