Sold out!
, ,

Kuti ushqimi – Ferma Blu

Lässig
Availability:

S’ka stok


Ju nuk keni nevojë për qese plastike, që nuk janë edhe të këshillueshme nga ana e higjenës, për të paketuar një vakt të shëndetshëm, me porcione të përsosura për fëmijët tuaj. Kutitë e ushqimit pa BPA janë bërë prej iunoksi të fortë.  Për shkak se janë tre madhësi të ndryshme, kutitë e ushqimeve mund të grumbullohen brenda njëra-tjetrës për të kursyer hapësirë.  Kapaku i sigurt dhe i fiksuar është i lehtë për t’u përdorur nga duart e vogla. Këto kuti të vogla ushqimesh janë ideale për kujdesin ditor, për në kopsht ose daljet familjare. Garantojnë mbajtje të ushqimit në kushte maksimale dhe pa i humbur vlerat ushqimore.

Karakteristikat:

 • Bërë prej inoksi të fortë
 • Dizajn rezistent ndaj rrjedhjeve
 • Vijnë tre madhësi të ndryshme
 • Mund të grumbullohen brenda njëra-tjetrës për të kursyer hapësirë
 • Janë ideale për kujdesin ditor, për në kopsht ose daljet familjare
 • Garantojnë mbajtje të ushqimit në kushte maksimale dhe pa i humbur vlerat ushqimore
 • Të sigurta për tu larë në lavapjatë

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 11.8 x 11.8 x 5.5 cm
 • Pesha: 0.242 kg
 • Dizajni: Tematikë ferme

3,200 L

Sold out!


Ju nuk keni nevojë për qese plastike, që nuk janë edhe të këshillueshme nga ana e higjenës, për të paketuar një vakt të shëndetshëm, me porcione të përsosura për fëmijët tuaj. Kutitë e ushqimit pa BPA janë bërë prej iunoksi të fortë.  Për shkak se janë tre madhësi të ndryshme, kutitë e ushqimeve mund të grumbullohen brenda njëra-tjetrës për të kursyer hapësirë.  Kapaku i sigurt dhe i fiksuar është i lehtë për t’u përdorur nga duart e vogla. Këto kuti të vogla ushqimesh janë ideale për kujdesin ditor, për në kopsht ose daljet familjare. Garantojnë mbajtje të ushqimit në kushte maksimale dhe pa i humbur vlerat ushqimore.

Karakteristikat:

 • Bërë prej inoksi të fortë
 • Dizajn rezistent ndaj rrjedhjeve
 • Vijnë tre madhësi të ndryshme
 • Mund të grumbullohen brenda njëra-tjetrës për të kursyer hapësirë
 • Janë ideale për kujdesin ditor, për në kopsht ose daljet familjare
 • Garantojnë mbajtje të ushqimit në kushte maksimale dhe pa i humbur vlerat ushqimore
 • Të sigurta për tu larë në lavapjatë

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 11.8 x 11.8 x 5.5 cm
 • Pesha: 0.242 kg
 • Dizajni: Tematikë ferme
Marka

SHPORTA NË BEE

close