, , , , ,

Kutia e formave- Cachatou

Djeco
Availability:

12 stok


Kutinë e formës Cachatou është një lodër druri argëtuese në formën e një lope. Vogëlushët tuaj, duke filluar nga +18 muajsh, do të argëtohen duke përshtatur pjesë të formave dhe ngjyrave të ndryshme në këtë kuti. Një lodër me ngjyrë të naturale e përbërë nga pjesë që janë të lehta për tu kapur nga duart e vogla të vogëlushëve tuaj. Është lodër ideale për të zhvilluar shkathtësinë e fëmijëve sikurse për të kuptuar format dhe ngjyrat. Gjithashtu kjo lodër është edhe një ide dhurate shumë e veçantë.

Format që përmban:

 • një yll
 • një lule
 • një rreth
 • një hënë
 • një trekëndësh
 • një katror

Karakteristikat:

 • Lodër shumë e mirë argëtuese për vogëlushët
 • Shkathtëson vogëlushët
 • Mundëson njohjen e formave dhe ngjyrave
 • Format janë praktike për tu mbajtur nga duart e vogla
 • Ide dhurate shumë e bukur

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 17 x 21 x 10.5 cm
 • Mosha: +18 muajsh
 • Materiali: Dru dhe plastikë

4,200 L

12 stok

Kutinë e formës Cachatou është një lodër druri argëtuese në formën e një lope. Vogëlushët tuaj, duke filluar nga +18 muajsh, do të argëtohen duke përshtatur pjesë të formave dhe ngjyrave të ndryshme në këtë kuti. Një lodër me ngjyrë të naturale e përbërë nga pjesë që janë të lehta për tu kapur nga duart e vogla të vogëlushëve tuaj. Është lodër ideale për të zhvilluar shkathtësinë e fëmijëve sikurse për të kuptuar format dhe ngjyrat. Gjithashtu kjo lodër është edhe një ide dhurate shumë e veçantë.

Format që përmban:

 • një yll
 • një lule
 • një rreth
 • një hënë
 • një trekëndësh
 • një katror

Karakteristikat:

 • Lodër shumë e mirë argëtuese për vogëlushët
 • Shkathtëson vogëlushët
 • Mundëson njohjen e formave dhe ngjyrave
 • Format janë praktike për tu mbajtur nga duart e vogla
 • Ide dhurate shumë e bukur

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 17 x 21 x 10.5 cm
 • Mosha: +18 muajsh
 • Materiali: Dru dhe plastikë
Marka

Gjinia

Uniseks

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close