Kutia e kinemasë

Moulin Roty
Availability:

8 stok


Kutia e kinemasë | Kjo kuti e kinemasë, në temën e tregimeve, përmban një fletore për të treguar titullin e filmit që do të xhirohet në shtëpi, një elektrik dore me histori dhe 5 disqe, me nga 8 tematika secila, që përfaqësojnë skenat nga histori. Historia është imagjinatë e pastër. Imazhet janë parashikuar në kutinë e kinemasë ose direkt në mur. E përshtatshme për moshat +4 vjeç.

6,200 L

8 stok

Kutia e kinemasë | Kjo kuti e kinemasë, në temën e tregimeve, përmban një fletore për të treguar titullin e filmit që do të xhirohet në shtëpi, një elektrik dore me histori dhe 5 disqe, me nga 8 tematika secila, që përfaqësojnë skenat nga histori. Historia është imagjinatë e pastër. Imazhet janë parashikuar në kutinë e kinemasë ose direkt në mur. E përshtatshme për moshat +4 vjeç.

SKU: 3575677110880 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close