, ,

Kutia e kolazhit- Tres Pop

Djeco
Availability:

7 stok


Me kutinë e kolazhit, Tres Pop, fëmijët do të jenë në gjendje të dekorojnë ilustrime të bukura me elementë për t’u ngjitur. Kutia e kolazhit përmban 4 postera të bukur me ngjyra pranverore  me përmasa 21 x 28 cm  dhe karton shumë të trashë.

Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese dhe krijuese
  • Fëmijët aftësohen në krijueshmi dhe rritin imagjinatën
  • E përshtatshme për moshën nga 3- 6 vjeç
  • Materiali: Karton

2,600 L

7 stok

Me kutinë e kolazhit, Tres Pop, fëmijët do të jenë në gjendje të dekorojnë ilustrime të bukura me elementë për t’u ngjitur. Kutia e kolazhit përmban 4 postera të bukur me ngjyra pranverore  me përmasa 21 x 28 cm  dhe karton shumë të trashë.

Karakteristikat:

  • Lojë argëtuese dhe krijuese
  • Fëmijët aftësohen në krijueshmi dhe rritin imagjinatën
  • E përshtatshme për moshën nga 3- 6 vjeç
  • Materiali: Karton
Marka

SHPORTA NË BEE

close