,

Kutia e kujtimeve- Apres la pluie

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Kutia e kujtimeve- Apres la pluie është një dhuratë shumë e bukur e lindjes ku të gjitha kujtimet e para mblidhen në një kuti të ilustruar. Fletore të vogla, imazhe për t’u shpërndarë, ngjitëse, çanta prej pëlhure ose kuti thesari, madje edhe një poster me pemën tuaj familjare. Dhe të gjitha këto do të ruhen si thesare të çmuara për shumë vite, për të ri-sjellë në memorie  kurdoherë këto kujtime të bukura familjare.

Karakteristikat:

  • Kutia e kujtimeve- Apres la pluie është një dhuratë shumë e bukur e lindjes
  • Të gjitha kujtimet e para mblidhen në një kuti të ilustruar.
  • Të gjitha këto do të ruhen si thesare të çmuara për shumë vite, për të ri-sjellë në memorie kurdoherë

Të dhënat teknike:

  • Përmasat:  30 x 23 x 6.4 cm

8,300 L

2 stok

Kutia e kujtimeve- Apres la pluie është një dhuratë shumë e bukur e lindjes ku të gjitha kujtimet e para mblidhen në një kuti të ilustruar. Fletore të vogla, imazhe për t’u shpërndarë, ngjitëse, çanta prej pëlhure ose kuti thesari, madje edhe një poster me pemën tuaj familjare. Dhe të gjitha këto do të ruhen si thesare të çmuara për shumë vite, për të ri-sjellë në memorie  kurdoherë këto kujtime të bukura familjare.

Karakteristikat:

  • Kutia e kujtimeve- Apres la pluie është një dhuratë shumë e bukur e lindjes
  • Të gjitha kujtimet e para mblidhen në një kuti të ilustruar.
  • Të gjitha këto do të ruhen si thesare të çmuara për shumë vite, për të ri-sjellë në memorie kurdoherë

Të dhënat teknike:

  • Përmasat:  30 x 23 x 6.4 cm
SKU: 3575677151074 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close