Arkë Kursimesh “Pula Zaza”

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Zbuloni arkën e kursimeve të mahnitshme nga Moulin Roty. Është një aksesor esencial për të lejuar dhe mësuar të voglin tuaj të mbaj kursimet e tij të ҫmuara. Vendoset në një tryezë ose komedinë, do të përshtatej në mënyrë perfekte në dhomën e fëmijës.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 16.5 cm i lartë
  • Materiali: Rezinë

4,600 L

2 stok

SHPORTA NË BEE

close