Arkë Kursimesh “Ҫajniku”

Moulin Roty
Availability:

4 stok


Zbuloni arkën e kursimeve të mahnitshme nga Moulin Roty. Është një aksesor esencial për të lejuar dhe mësuar të voglin tuaj të mbaj kursimet e tij të ҫmuara. Vendoset në një tryezë ose komedinë, do të përshtatej në mënyrë perfekte në dhomën e fëmijës.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 15 x 9 x 14 cm
  • Materiali: Rezinë

4,900 L

4 stok

SHPORTA NË BEE

close