, , ,

Kutia e muzikës- Baby Music

Djeco
Availability:

25 stok


Kutia e muzikës- Baby Music nga Djeco është një kuti muzikore festive me dy personazhe kafshësh simpatike shumëngjyrësh që vallëzojnë nën tingujt e një ninulle. Kutia dhe figurat janë zbukuruar me ngjyrë pastel  dhe me lule të bukura, aq sa do të tërheqin vëmendjen e vogëlushëve tuaj. Një kuti muzikore e gëzuar që do të argëtojë foshnjën me muzikë të ëmbël dhe që do ta ndihmojë padiskutim të flejë.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • “Ninulla” nga Brahms
 • Është me mekanizëm manual
 • Punon pa bateri
 • I përshtatet si vajzave dhe djemëve
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate per lindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 12.2 x 12.2 x 11 cm
 • Përmasat e kutisë: 15.5 x 15.5 x 11 cm
 • Mosha: nga të porsalindurit
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

4,500 L

25 stok

Kutia e muzikës- Baby Music nga Djeco është një kuti muzikore festive me dy personazhe kafshësh simpatike shumëngjyrësh që vallëzojnë nën tingujt e një ninulle. Kutia dhe figurat janë zbukuruar me ngjyrë pastel  dhe me lule të bukura, aq sa do të tërheqin vëmendjen e vogëlushëve tuaj. Një kuti muzikore e gëzuar që do të argëtojë foshnjën me muzikë të ëmbël dhe që do ta ndihmojë padiskutim të flejë.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • “Ninulla” nga Brahms
 • Është me mekanizëm manual
 • Punon pa bateri
 • I përshtatet si vajzave dhe djemëve
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate per lindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 12.2 x 12.2 x 11 cm
 • Përmasat e kutisë: 15.5 x 15.5 x 11 cm
 • Mosha: nga të porsalindurit
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda
Marka

SHPORTA NË BEE

close