, , ,

Kutia e muzikës- Fairy Melody

Djeco
Availability:

6 stok


Kutia e muzikës- Fairy Melody nga Djeco është një kuti muzikore prej druri mjaft të rrumbullakët me dy ëngjë të vegjël që kërcejnë nën melodi për t’i zgjuar ose për t’i vënë në gjumë foshnjet. Muzika e ëmbël do ta bëjë ti bëjë ti zërë gjumi lehtësisht ndërsa spektakli i dy ëngjëjve do ti mahnisë. Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Melodia Symphonie Des Jouets
 • Është me mekanizëm manual
 • Punon pa bateri
 • I përshtatet  djemëve dhe vajzave
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 12 x 6  cm
 • Përmasat e kutisë: 14.5 x 11 x 14.5 cm
 • Mosha: nga të porsalindurit
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

4,500 L

6 stok

Kutia e muzikës- Fairy Melody nga Djeco është një kuti muzikore prej druri mjaft të rrumbullakët me dy ëngjë të vegjël që kërcejnë nën melodi për t’i zgjuar ose për t’i vënë në gjumë foshnjet. Muzika e ëmbël do ta bëjë ti bëjë ti zërë gjumi lehtësisht ndërsa spektakli i dy ëngjëjve do ti mahnisë. Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Melodia Symphonie Des Jouets
 • Është me mekanizëm manual
 • Punon pa bateri
 • I përshtatet  djemëve dhe vajzave
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 12 x 6  cm
 • Përmasat e kutisë: 14.5 x 11 x 14.5 cm
 • Mosha: nga të porsalindurit
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda
Marka

SHPORTA NË BEE

close