, , ,

Kutia e muzikës- Flower Melody

Djeco
Availability:

4 stok


Kutia e muzikës- Flower Melody nga Djeco është një kuti muzikore prej druri shumë poetike me ilustrime të bukura të luleve dhe gjetheve, si dhe dy valltaret e saj që rrotullohen nën tingujt e muzikës “Valsi i luleve” nga Piotr llitch Tchaikovsky. Muzika e ëmbël do ti bëjë ti zërë gjumi  lehtësisht ndërsa spektakli i dy valltarëve do ti mahnisë. Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Melodia “Valsi i luleve” nga Piotr llitch Tchaikovsky
 • Është me mekanizëm manual
 • Punon pa bateri
 • I përshtatet vajzave
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 12 x 9 cm
 • Përmasat e kutisë: 15.5 x 15.5 x 11 cm
 • Mosha: nga të porsalindurit
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

4,500 L

4 stok

Kutia e muzikës- Flower Melody nga Djeco është një kuti muzikore prej druri shumë poetike me ilustrime të bukura të luleve dhe gjetheve, si dhe dy valltaret e saj që rrotullohen nën tingujt e muzikës “Valsi i luleve” nga Piotr llitch Tchaikovsky. Muzika e ëmbël do ti bëjë ti zërë gjumi  lehtësisht ndërsa spektakli i dy valltarëve do ti mahnisë. Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Melodia “Valsi i luleve” nga Piotr llitch Tchaikovsky
 • Është me mekanizëm manual
 • Punon pa bateri
 • I përshtatet vajzave
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 12 x 9 cm
 • Përmasat e kutisë: 15.5 x 15.5 x 11 cm
 • Mosha: nga të porsalindurit
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda
Marka

SHPORTA NË BEE

close