, , ,

Kutia e muzikës- Fox Melody

Djeco
Availability:

6 stok


Kutia e muzikës- Fox Melody nga Djeco është një kuti muzikore prej druri mjaft të rrumbullakët me një djalë të vogë dhe një dhelpër që kërcejnë nën melodi për t’i zgjuar ose për t’i vënë në gjumë foshnjet. Muzika e ëmbël do ta bëjë ti bëjë ti zërë gjumi lehtësisht ndërsa spektakli i dy djalit dhe dhelprës valltare  do ti mahnisë. Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Ninulla nga Franz Schubert
 • Është me mekanizëm manual
 • Punon pa bateri
 • I përshtatet  djemëve
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 12 x 7  cm
 • Përmasat e kutisë: 15.5 x 15.5 x 11 cm
 • Mosha: nga të porsalindurit
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

4,500 L

6 stok

Kutia e muzikës- Fox Melody nga Djeco është një kuti muzikore prej druri mjaft të rrumbullakët me një djalë të vogë dhe një dhelpër që kërcejnë nën melodi për t’i zgjuar ose për t’i vënë në gjumë foshnjet. Muzika e ëmbël do ta bëjë ti bëjë ti zërë gjumi lehtësisht ndërsa spektakli i dy djalit dhe dhelprës valltare  do ti mahnisë. Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Ninulla nga Franz Schubert
 • Është me mekanizëm manual
 • Punon pa bateri
 • I përshtatet  djemëve
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 12 x 7  cm
 • Përmasat e kutisë: 15.5 x 15.5 x 11 cm
 • Mosha: nga të porsalindurit
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda
Marka

SHPORTA NË BEE

close