, , ,

Kutia e muzikës- Friends Melody

Djeco
Availability:

22 stok


Kutia e muzikës- Friends Melody nga Djeco është një kuti muzikore prej druri mjaft të rrumbullakët me një lepur dhe një ketër që kërcejnë nën melodi për t’i zgjuar ose për t’i vënë në gjumë vogëlushët. Muzika e ëmbël do ti bëjë ti zërë ti zërë gjumi lehtësisht ndërsa spektakli i dy kafshëve mike do ti mahnisë. Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Ninulla nga Franz Schubert
 • Është me mekanizëm manual
 • Punon pa bateri
 • I përshtatet vajzave dhe djemëve
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 12 x 11 cm
 • Përmasat e kutisë: 15.5 x 11 x 15.5 cm
 • Mosha: nga të porsalindurit
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

4,500 L

22 stok

Kutia e muzikës- Friends Melody nga Djeco është një kuti muzikore prej druri mjaft të rrumbullakët me një lepur dhe një ketër që kërcejnë nën melodi për t’i zgjuar ose për t’i vënë në gjumë vogëlushët. Muzika e ëmbël do ti bëjë ti zërë ti zërë gjumi lehtësisht ndërsa spektakli i dy kafshëve mike do ti mahnisë. Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Ninulla nga Franz Schubert
 • Është me mekanizëm manual
 • Punon pa bateri
 • I përshtatet vajzave dhe djemëve
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 12 x 11 cm
 • Përmasat e kutisë: 15.5 x 11 x 15.5 cm
 • Mosha: nga të porsalindurit
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda
Marka

SHPORTA NË BEE

close