, , ,

Kuti muzike – Space Melody

Djeco
Availability:

21 stok


Kutia e muzikës- Space Melody nga Djeco është një kuti muzikore prej druri me shumë ngjyra me ilustrime në një temë imagjinare të udhëtimit në hapësirë. Raketa dhe astronauti i vogël vallëzojnë nën tingujt e muzikës për fëmijë “Yje vezullues të vegjël”. Një kuti muzikore e gëzuar që do të argëtojë foshnjën me muzikë të ëmbël dhe që do ta ndihmojë padiskutim të flejë.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Ninulla- “Scintillez petites étoiles”
 • Është me mekanizëm manual
 • Punon pa bateri
 • I përshtatet si vajzave dhe djemëve
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 12 x 10 cm
 • Mosha: nga të porsalindurit
 • Përmasat e kutisë: 15.5 x 15.5 x 11 cm
 • Mosha: nga të porsalindurit
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

4,500 L

21 stok

Kutia e muzikës- Space Melody nga Djeco është një kuti muzikore prej druri me shumë ngjyra me ilustrime në një temë imagjinare të udhëtimit në hapësirë. Raketa dhe astronauti i vogël vallëzojnë nën tingujt e muzikës për fëmijë “Yje vezullues të vegjël”. Një kuti muzikore e gëzuar që do të argëtojë foshnjën me muzikë të ëmbël dhe që do ta ndihmojë padiskutim të flejë.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Ninulla- “Scintillez petites étoiles”
 • Është me mekanizëm manual
 • Punon pa bateri
 • I përshtatet si vajzave dhe djemëve
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 12 x 10 cm
 • Mosha: nga të porsalindurit
 • Përmasat e kutisë: 15.5 x 15.5 x 11 cm
 • Mosha: nga të porsalindurit
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda
Marka

SHPORTA NË BEE

close