, ,

Kutia e Perlave- Perles et Oiseaux

Djeco
Availability:

8 stok


Kutia e Perlave- Perles et Oiseaux është një univers i tërë krijimi dedikuar posaçërisht për vajzat. Një kuti punëtarie dhe krijimtarie falë imagjinatës së vogëlusheve tuaj.  Perlat, aksesorët dhe ngjyrat e koordinuara për krijime të thjeshta dhe të shpejta. Mund të krijoni varëse dhe byzylykë, bëjini prindërit krenarë me krijimet tuaja.

Përfshin:

 • 4 kuti me perla
 • 5 shirita elastikë të ngjyrosur
 • 1 medalion të madh
 • 2 medalionë të vegjël
 • shumë aksesorë ndihmues
 • 1 broshurë udhëzuese

Karakteristikat:

 • Rrit imagjinatën dhe aftësinë krijuese
 • Rrit aftësitë praktike
 • Mosha e përshtatshme 8 vjeç

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 21 x 23 x 2.5 cm

2,900 L

8 stok

Kutia e Perlave- Perles et Oiseaux është një univers i tërë krijimi dedikuar posaçërisht për vajzat. Një kuti punëtarie dhe krijimtarie falë imagjinatës së vogëlusheve tuaj.  Perlat, aksesorët dhe ngjyrat e koordinuara për krijime të thjeshta dhe të shpejta. Mund të krijoni varëse dhe byzylykë, bëjini prindërit krenarë me krijimet tuaja.

Përfshin:

 • 4 kuti me perla
 • 5 shirita elastikë të ngjyrosur
 • 1 medalion të madh
 • 2 medalionë të vegjël
 • shumë aksesorë ndihmues
 • 1 broshurë udhëzuese

Karakteristikat:

 • Rrit imagjinatën dhe aftësinë krijuese
 • Rrit aftësitë praktike
 • Mosha e përshtatshme 8 vjeç

Të dhëna teknike:

 • Përmasat: 21 x 23 x 2.5 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close