,

Kutia e pikturës me Mermere shumëngjyrëshe

Djeco
Availability:

10 stok


Zbuloni kutinë e pikturës me mermere shumëngjyrëshe me silueta kafshësh, për fëmijët nga mosha 3 deri në 7 vjeç.  Një aktivitet krijues me mermer dhe bojë. Fëmijët së pari duhet të vendosin figurat në kuti dhe më pas të hedhin disa pika boje mbi të. Kutia më pas duhet të mbyllet dhe tundet. Kaq! Më pas mahnituni me silutetat e krijuar nga piktorët e vegjël. Ky set përmban 4 piktura me silueta kafshësh të ndryshme për tu kompletuar me format e ngjyrosura me mermerët.

Karakteristikat

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 4 silueta kafshësh
 • Ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 30 × 4 × 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 3-7 vjeç

3,400 L

10 stok

Zbuloni kutinë e pikturës me mermere shumëngjyrëshe me silueta kafshësh, për fëmijët nga mosha 3 deri në 7 vjeç.  Një aktivitet krijues me mermer dhe bojë. Fëmijët së pari duhet të vendosin figurat në kuti dhe më pas të hedhin disa pika boje mbi të. Kutia më pas duhet të mbyllet dhe tundet. Kaq! Më pas mahnituni me silutetat e krijuar nga piktorët e vegjël. Ky set përmban 4 piktura me silueta kafshësh të ndryshme për tu kompletuar me format e ngjyrosura me mermerët.

Karakteristikat

 • Mundëson aktivitete argëtuese dhe krijuese
 • Ndihmon fëmijët në rritjen e krijueshmërisë dhe imagjinatës
 • Përmban 4 silueta kafshësh
 • Ide dhurate shumë e bukur për festa ose ditëlindje

Të dhënat teknike:

 • Përmasa: 30 × 4 × 23 cm
 • I përshtatshëm për moshat: 3-7 vjeç
Marka

Gjinia

Femra, Meshkuj

SHPORTA NË BEE

close