, ,

Kutia e pluhurit të qumështit- Jeshile

Mam
Availability:

1 stok


Kutia e pluhurit të qumështit është veçanërisht e lehtë dhe mban deri në tre racione qumësht pluhur. Falë formës së saj trekëndore, me tre mbulesa të forta në çdo cep, duke lejuar derdhjen e shpejtë dhe të lehtë të qumështit pluhur  pa lënë asgjë pas.  E përkryer për prindërit  dhe ideale për në lëvizje. Kutia ofron 3 ndarje individuale për porcione ekstra.

Karakteristikat:

  • Formë shumë praktike për përdorim nga ana e prindërve
  • 3 ndarje individuale për porcione ekstra
  • Mbulesa të forta pa derdhje për hapje, mbushje dhe mbyllje të lehtë
  • Sterilizues dhe i sigurt
  • Gjithashtu i përshtatshëm për ruajtjen e ushqimeve dhe biberonave

1,500 L

1 stok

Kutia e pluhurit të qumështit është veçanërisht e lehtë dhe mban deri në tre racione qumësht pluhur. Falë formës së saj trekëndore, me tre mbulesa të forta në çdo cep, duke lejuar derdhjen e shpejtë dhe të lehtë të qumështit pluhur  pa lënë asgjë pas.  E përkryer për prindërit  dhe ideale për në lëvizje. Kutia ofron 3 ndarje individuale për porcione ekstra.

Karakteristikat:

  • Formë shumë praktike për përdorim nga ana e prindërve
  • 3 ndarje individuale për porcione ekstra
  • Mbulesa të forta pa derdhje për hapje, mbushje dhe mbyllje të lehtë
  • Sterilizues dhe i sigurt
  • Gjithashtu i përshtatshëm për ruajtjen e ushqimeve dhe biberonave
SKU: 9001616673405-1-1 Kategori: , , Etiketë:
Marka

SHPORTA NË BEE

close