Kutia e ritmit

Plan Toys
Availability:

10 stok


Kutia e ritmit, lodër muzikore moderne do të mbushë muzikantët e vegjël me ritëm të mirë. Përveç shijimit të këtij instrumenti të mrekullueshëm muzikor, do të stimulojnë koordinimin e syve me duart, përqendrimin e aftësive praktike dhe është një mënyrë e mirë për t’i ndihmuar ata të largojnë stresin. Fëmijët mund të luajnë kompozimet e tyre muzikore duke rritur besimin dhe imagjinatën.

Karakteristikat:

  • Të gjitha lodrat Plantoys janë bërë me ngjyra me bazë uji.
  • Paketimi i tij me karton të ricikluar printohet me bojë soje.
  • Produkt i qëndrueshëm dhe miqësor ndaj mjedisit.

10,200 L

10 stok

Kutia e ritmit,  lodër muzikore moderne do të mbushë muzikantët e vegjël me ritëm të mirë. Përveç shijimit të këtij instrumenti të mrekullueshëm muzikor, do të stimulojnë koordinimin e syve me duart, përqendrimin e aftësive praktike dhe është  një mënyrë e mirë për t’i ndihmuar ata të largojnë stresin. Fëmijët mund të luajnë kompozimet e tyre muzikore duke rritur besimin dhe imagjinatën.

Karakteristikat:

  • Të gjitha lodrat Plantoys janë bërë me ngjyra me bazë uji.
  • Paketimi i tij me karton të ricikluar printohet me bojë soje.
  • Produkt i qëndrueshëm dhe miqësor ndaj mjedisit.
SKU: 8854740064240 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Përmasa 24 × 38 × 20 cm
Marka

Mosha

+5 vjeç

SHPORTA NË BEE

close