Kutia e vogël e veglave

Moulin Roty
Availability:

5 stok


Kutia e vogël e veglave | Jepini vogëlushëve tuaj një çantë mjetesh të prodhuara me cilësi të lartë, me mjete të përmasave të fëmijëve nga prodhuesit francez të makinave, Moulin Roty. Përfshin një sundimtar, sharrë, çekiç, kaçavidë phillips, kaçavidë të rregullt dhe laps, të gjitha të ruajtura në një kuti mjetesh të bukur druri. Mjetet janë funksionale dhe në të vërtetë mund të përdoren për të krijuar projekt nga druri.

Karakteristikat:

  • Rekomandohet për moshat 6 vjeç e lart.
  • Rekomandohet mbikëqyrja e të rriturve.

4,900 L

5 stok

Kutia e vogël e veglave | Jepini vogëlushëve tuaj një çantë mjetesh të prodhuara me cilësi të lartë, me mjete të përmasave të fëmijëve nga prodhuesit francez të makinave, Moulin Roty. Përfshin një sundimtar, sharrë, çekiç, kaçavidë phillips, kaçavidë të rregullt dhe laps, të gjitha të ruajtura në një kuti mjetesh të bukur druri. Mjetet janë funksionale dhe në të vërtetë mund të përdoren për të krijuar projekt nga druri.

Karakteristikat:

  • Rekomandohet për moshat 6 vjeç e lart.
  • Rekomandohet mbikëqyrja e të rriturve.
SKU: 3575677104728 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close