, , ,

Stampat – Mjetet ngarkuese

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Një lodër me të vërtetë krijuese dhe argëtuese, veçanërisht për djemtë e vegjël. Kutia me stampim mjetesh ngarkuese promovon me lojëra koordinimin sy- duar sepse kërkon pak saktësi për të stampuar siç duhet ekskavatorin. Një larmi e madhe ekskavatorësh mund të vulosen me nëntë pulla, duke krijuar kantiere të tëra ndërtimi sipas ideve të fëmijëve.

Karakteristikat:

 • Përmban plot 9 pulla
 • Një lodër me të vërtetë krijuese dhe argëtuese, veçanërisht për djemtë e vegjël
 • Promovon me lojëra koordinimin sy- duar
 • Rrit dhe zhvillon imagjinatën

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 12.5 x 8.5 cm
 • Materialet: Gome dhe Dru

 

3,800 L

2 stok

Një lodër me të vërtetë krijuese dhe argëtuese, veçanërisht për djemtë e vegjël. Kutia me stampim mjetesh ngarkuese promovon me lojëra koordinimin sy- duar sepse kërkon pak saktësi për të stampuar siç duhet ekskavatorin. Një larmi e madhe ekskavatorësh mund të vulosen me nëntë pulla, duke krijuar kantiere të tëra ndërtimi sipas ideve të fëmijëve.

Karakteristikat:

 • Përmban plot 9 pulla
 • Një lodër me të vërtetë krijuese dhe argëtuese, veçanërisht për djemtë e vegjël
 • Promovon me lojëra koordinimin sy- duar
 • Rrit dhe zhvillon imagjinatën

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 12.5 x 8.5 cm
 • Materialet: Gome dhe Dru

 

Marka

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close