, , ,

Kutia muzikore- Balade en Carrosse

Djeco
Availability:

7 stok


Kutia muzikore- Balade en Carrosse, një kuti muzikore me stoli të bukur dhe në formën e një karroceje mbretërore, me ngjyra shumë të bukura,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Let Me Call You” i Leo Friedman.

Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një princeshë duke vallëzuar sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një luleje.  Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Melodia “Let Me Call You” i Leo Friedman
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë muzikore: 17.4 x 14.5 x 8.2 cm
 • Përmasat e ambalazhit: 18 x 10 x 15 cm
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

4,500 L

7 stok

Kutia muzikore- Balade en Carrosse, një kuti muzikore me stoli të bukur dhe në formën e një karroceje mbretërore, me ngjyra shumë të bukura,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Let Me Call You” i Leo Friedman.

Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një princeshë duke vallëzuar sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një luleje.  Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Melodia “Let Me Call You” i Leo Friedman
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë muzikore: 17.4 x 14.5 x 8.2 cm
 • Përmasat e ambalazhit: 18 x 10 x 15 cm
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda
Marka

SHPORTA NË BEE

close