, , ,

Kutia muzikore- Balerina kërcimtare

Djeco
Availability:

6 stok


Kutia muzikore- Balerina kërcimtare, një kuti muzikore me stoli të bukur dhe në formë zemre,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Ftesë për vals” e Carl Maria von Weber.

Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një balerinë kërcimtare e cila vallëzon sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një zemre.   Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Melodia “Ftesë për vals” e Carl Maria von Weber
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë muzikore: 14.7 x 14.2 x 8.2 cm
 • Përmasat e ambalazhit: 15 x 9.2 x 15.3 cm
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

 

4,000 L

6 stok

Kutia muzikore- Balerina kërcimtare, një kuti muzikore me stoli të bukur dhe në formë zemre,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Ftesë për vals” e Carl Maria von Weber.

Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një balerinë kërcimtare e cila vallëzon sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një zemre.   Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Melodia “Ftesë për vals” e Carl Maria von Weber
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë muzikore: 14.7 x 14.2 x 8.2 cm
 • Përmasat e ambalazhit: 15 x 9.2 x 15.3 cm
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close