, , ,

Kutia muzikore- Balerina në skenë

Djeco
Availability:

19 stok


Kutia muzikore “Ballerina en scene”, një kuti muzikore me stoli të bukur,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe sirtarëve sekretë dhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Romance of love”.

Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban balerinë në skenë e cila rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formë reje. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Melodia “Romance of love”
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë muzikore: 15.2 x 10.1 x 15.1 cm
 • Përmasat e ambalazhit: 17.3 x 12.2 x 16.3 cm
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

4,500 L

19 stok

Kutia muzikore “Ballerina en scene”, një kuti muzikore me stoli të bukur,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe sirtarëve sekretë dhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Romance of love”.

Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban balerinë në skenë e cila rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formë reje. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Melodia “Romance of love”
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë muzikore: 15.2 x 10.1 x 15.1 cm
 • Përmasat e ambalazhit: 17.3 x 12.2 x 16.3 cm
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda
Marka

SHPORTA NË BEE

close