, , ,

Kutia muzikore- Kënga e Pandës

Djeco
Availability:

16 stok


Kutia muzikore- Kënga e Pandës, një kuti muzikore me stoli të bukur,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe sirtarëve sekretë dhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Pikniku i arushit Teddy” nga John Walter Bratton.

Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një pandë simpatike të ulur rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një rombi. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Melodia “Pikniku i arushit Teddy” nga John Walter Bratton.
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë muzikore: 17.8 x 11.3 x 9.9 cm
 • Përmasat e ambalazhit: 18.2 x 13.4 x 9.9 cm
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

 

4,000 L

16 stok

Kutia muzikore- Kënga e Pandës, një kuti muzikore me stoli të bukur,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe sirtarëve sekretë dhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Pikniku i arushit Teddy” nga John Walter Bratton.

Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një pandë simpatike të ulur rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një rombi. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Melodia “Pikniku i arushit Teddy” nga John Walter Bratton.
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë muzikore: 17.8 x 11.3 x 9.9 cm
 • Përmasat e ambalazhit: 18.2 x 13.4 x 9.9 cm
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close