, , ,

Kuti muzike – Udhetimi i dhelprës Olga

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Kutia muzikore- Le Voyage D’olga, një kuti muzikore me dizajn të bukur dhe me tematikën e një dhelpre,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël. Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban dhelprën e cila rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre.  Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Një kuti muzikore me dizajn të bukur dhe me tematikën e një dhelpre
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 0.5 x 10.5 x 8.5 cm cm

4,200 L

2 stok

Kutia muzikore- Le Voyage D’olga, një kuti muzikore me dizajn të bukur dhe me tematikën e një dhelpre,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël. Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban dhelprën e cila rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre.  Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

Karakteristikat:

  • Kuti muzikore
  • Një kuti muzikore me dizajn të bukur dhe me tematikën e një dhelpre
  • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

Të dhëna teknike:

  • Përmasat e kutisë muzikore: 0.5 x 10.5 x 8.5 cm cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close