, , ,

Kutia muzikore- Melodia Fleurie

Djeco
Availability:

16 stok


Kutia muzikore- Melodia Magjike, një kuti muzikore me stoli të bukur,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe sirtarëve sekretë dhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Le temps des cerises” nga Antoine Renard.

Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një zanë simpatike cila rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një reje. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Melodia “Le temps des cerises” nga Antoine Renard.
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë muzikore: 15.2 x 14 x 8.2cm
 • Përmasat e ambalazhit: 16 x 15.2 x 9.5 cm
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

 

4,500 L

16 stok

Kutia muzikore- Melodia Magjike, një kuti muzikore me stoli të bukur,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe sirtarëve sekretë dhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Le temps des cerises” nga Antoine Renard.

Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një zanë simpatike cila rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një reje. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Melodia “Le temps des cerises” nga Antoine Renard.
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë muzikore: 15.2 x 14 x 8.2cm
 • Përmasat e ambalazhit: 16 x 15.2 x 9.5 cm
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close