, , ,

Kutia muzikore- Pallati i magjepsëm

Djeco
Availability:

12 stok


Kutia muzikore- Pallati i magjepsëm, një kuti muzikore me stoli të bukur dhe në formën e një kështjelle mbretërore, me ngjyra shumë të bukura,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Flauti Magjik” nga Wolfgang Amadeus Mozart.

Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një princeshë duke vallëzuar sapo nis muzika, para një pasqyre në formën rrethore.  Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Melodia “Flauti Magjik” nga Wolfgang Amadeus Mozart.
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë muzikore: 10.6 x 17 x 8.2 cm
 • Përmasat e ambalazhit: 11.1 x 10.2 x 18.2 cm
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

4,500 L

12 stok

Kutia muzikore- Pallati i magjepsëm, një kuti muzikore me stoli të bukur dhe në formën e një kështjelle mbretërore, me ngjyra shumë të bukura,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Flauti Magjik” nga Wolfgang Amadeus Mozart.

Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një princeshë duke vallëzuar sapo nis muzika, para një pasqyre në formën rrethore.  Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Melodia “Flauti Magjik” nga Wolfgang Amadeus Mozart.
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë muzikore: 10.6 x 17 x 8.2 cm
 • Përmasat e ambalazhit: 11.1 x 10.2 x 18.2 cm
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda
Marka

SHPORTA NË BEE

close