, , ,

Kutia muzikore- Pema Poetike

Djeco
Availability:

11 stok


Kutia muzikore- Pema Poetike, një kuti muzikore me stoli të bukur,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe sirtarëve sekretë dhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Santa Lucia”

Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban zogun e bukur i cili rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një ovale. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Melodia “Santa Lucia”
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë muzikore: 13 x 8.2 x 16.3 cm
 • Përmasat e ambalazhit: 13.7 x 10 x 17.3 cm
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

 

4,500 L

11 stok

Kutia muzikore- Pema Poetike, një kuti muzikore me stoli të bukur,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, falë edhe sirtarëve sekretë dhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Santa Lucia”

Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban zogun e bukur i cili rrotullohet sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e një ovale. Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Melodia “Santa Lucia”
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë muzikore: 13 x 8.2 x 16.3 cm
 • Përmasat e ambalazhit: 13.7 x 10 x 17.3 cm
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close