, , ,

Kutia muzikore- Polo 12

Djeco
Availability:

8 stok


Kutia muzikore- Polo 12, një kuti muzikore me stoli të bukur dhe në formën e një rakete hapësinore, me ngjyra shumë të bukura,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, si vajzat ashtu edhe djemtë, falë edhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Take me Out to the Ball game”  nga Albert Von Tilzer.

Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një astronaut duke vallëzuar sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e hënës.  Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Melodia “Take me Out to the Ball game”  nga Albert Von Tilzer
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë muzikore: 14.5 x 17.5 x 7.8 cm
 • Përmasat e ambalazhit: 15 x 9 x 18.5 cm
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

 

4,500 L

8 stok

Kutia muzikore- Polo 12, një kuti muzikore me stoli të bukur dhe në formën e një rakete hapësinore, me ngjyra shumë të bukura,  e cila padiskutim do të adhurohet nga vogëlushët, si vajzat ashtu edhe djemtë, falë edhe melodisë që do të tërheqë fëmijët e vegjël falë ndarjeve të saj sekrete dhe melodisë së saj “Take me Out to the Ball game”  nga Albert Von Tilzer.

Kutia e vogël, e cila kur hapet përmban një astronaut duke vallëzuar sapo nis muzika, para një pasqyre në formën e hënës.  Gjithashtu për ta bërë akoma më të vyer, përmban edhe një sirtar ku mund të vendosen bizhu ose aksesorë “sekretë”.  Një kuti muzikore perfekte për dekorimin e dhomës së gjumit dhe ideale si një dhuratë për lindjen, falë ngjyrave të ëmbla dhe kombinuar në mënyrë ideale.

Karakteristikat:

 • Kuti muzikore
 • Melodia “Take me Out to the Ball game”  nga Albert Von Tilzer
 • Është e bërë prej druri
 • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë muzikore: 14.5 x 17.5 x 7.8 cm
 • Përmasat e ambalazhit: 15 x 9 x 18.5 cm
 • Muzika zgjat 2 minuta e 30 sekonda

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close